Uw partner voor uw tijdelijke ijsbaan!

Een mobiele ijsbaan op het marktplein, voor uw winkelcentrum of als blikvanger van uw evenement: het blijft een garantie voor het aantrekken van bezoekers, het creëren van omzet, maar bovenal, het verschaft veel plezier aan het hele gezin!
Om het even waar, wanneer en onder welke vorm, winter of zomer: van idee over concept, tot en met de praktische uitwerking: u kan bij ons terecht.
Ons aluminium ijsbaansysteem behoort zowel qua ontwerp als qua materiaal tot de performantste en meest energiezuinige beschikbaar op de markt.
Naast de ijsbaan, bieden we een breed gamma van accessoires en opties, om u naar een zorgeloos evenement te begeleiden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons vrijblijvend!Schaatsen

Onze kwalitatieve schaatsen met verstelbare clips garanderen zowel voor de allerkleinsten met maat 25 als voor de allergrootsten met maat 50 een comfortabele schaatstijd. En voor de eerste stapjes op het ijs hebben we verstelbare dubbele glij-ijzers die om elk schoentje passen. Alle schaatsen worden geslepen geleverd in een verdeling naar jouw wens. Vraag hierbij gerust ons advies, door onze jarenlange ervaring hebben wij een perfect zicht op de benodigde schaatsen voor elk doelpubliek.

Schaatsverhuur

De schaatsverhuur is de ontvangstruimte om je schaatsers te verwelkomen. Om die aantrekkelijk in te richten kan je bij ons terecht voor schaatskasten in diverse afmetingen, togen, bankjes, tafels, grastapijt, rubberen matten,... kortom alles om een vlotte doorstroming te garanderen. En om het ook veilig te houden nu in tijden van Corona hebben we eveneens plexi schermen in verschillende opstellingen.

IJsonderhoud

Om het ijs glad te houden, is het essentieel om het ijsschraapsel van de baan te verwijderen. Standaard leveren we manuele ijsschrapers aan, maar dit kan ook machinaal met een van onze borstelmachines (op benzine) of Zamboni's; deze laatsten schrapen het ijs, vangen het ijsschraapsel op en leggen een flinterdun laagje water op de ijsbaan: allemaal in 1 beweging!
Niemand zit echter te wachten op een berg ijsschraapsel op het marktplein. Daarom kunnen we ook smeltbakken voorzien om het ijsschraapsel gecontroleerd te laten smelten.

Schaatshulpjes

Om het schaatsen nog leuker te maken, hebben we twee verschillende schaatshulpjes ontwikkeld. Onze pinguïn is speciaal ontwikkeld om kinderen te leren schaatsen. Ze bieden de nodige houvast om hun eerste stapjes op het ijs te zetten. Onze unieke banaan is een tweezitter. Er kunnen 2 kindjes opzitten terwijl mama of papa ze rondschaatst.
Om de veiligheid te bevorderen hebben we ook helmen in ons assortiment opgenomen!

Curling

Wat dacht u van een partijtje curling? Ideaal voor een teambuilding of misschien wilt u wel een heus curlingtornooi organiseren. Je kan bij ons terecht voor zowel de curlingcirkels als voor de curlingstenen. Plezier gegarandeerd!

Bedekking verdeelbuis

In optie bieden we ook de mogelijkheid aan om de verdeelbuizen mooi te verbergen onder een houten of een metalen bak. Geen koelleidingen meer zichtbaar buiten de ijsbaan! En bovendien kan deze ook nog als bank gebruikt worden.

Verlichting en decoratie

Wenst u uw hele evenement nog aantrekkelijker te maken? Wat dacht u van een groot verlicht hert of een gigantische kerstpegel? Of misschien een lichtgordijn rond de ijsbaan of een ware lichthemel? Wij hebben verschillende ornamenten en types kerstverlichting te huur. Want meer lichtjes en decoratie = meer sfeer!

+